Postup prípravy
Fenykel nakrájajte pozdĺžne na tenké plátky a osmažte na olivovom oleji. Makrela: Makrelu osolte a okoreňte. Narežte kožu makrely na niekoľkých miestach po obidvoch stranách a grilujte na panvici z obidvoch strán, kým nebude koža chrumkavá a zlatavá. Dajte na bok.
Wrap
Baklažan opečte na panvici na olivovom oleji, dochuťte soľou a dajte na bok. Na list z kapusty položte kúsky baklažanu, ředkvičky, uhorku, pšeno, sušené paradajky, cibuľu, nakrájené avokádo a mätu.
Dresing
Zmiešajte jogurt s Ras el Hanout alebo kari pridajte lyžicu olibvového oleja a dochuťte soĺou a čiernym korením podľa chuti.
Grilovanú makrelu podávajte s opečeným feniklom a wrapom, polejte dresingom a poprípade pridajte kaviár.