Postup prípravy
Tortilly
zmiešajte všetky indegrenicie, vytvorte cesto, vytvarujte ho do oválnej šišky a dajte na na 30 minút na bok. Potom ho nakrájajte na kúsky a z každého kúsku vyváľajte tenkú placku. Smažte na suchej panvici z obidvoch strán. Placky zabalte do alobalu, alebo do utierky, aby ostali teplé.
Dresing
Zmiešajte všetky indegrenicie, aby sa chute spojili. Na grilovacej panvici ugrilujte papriky, cukýnu a pór, dochuťte soľou a olivovým olejom. Dajte na bok.
Na tej istej panvici, silno rozpálenej, ugrilujte steaky z roštěnky z obidvoch strán. Potom ich z panvice odoberte a nechajte niekoľko minút odpočívať. Steaky podávajte na doštičke so zeleninou, dresingom, šalátom a tortillami.