Recepty Canal+ Domo

Tygrie krevety so žltými fazuľami a riasami

Tygří krevety se žlutými fazolemi a řasami
Porad:Jakubiak rodine, epizóda 5
Druh mäsa:Ryby a morské plody
Chod:Obed
Predjedlá a malé jedlá
Kuchyňa:Španielska
Francúzska

Ingrediencie

  • 10 šedých kreviet s hlavou a pancierom
  • 0,5 zelenej papriky
  • červená chilli paprička
  • 2 vetvičky stopkatého celeru
  • červená jarná cibuľka
  • 50 ml oleja
  • 2 hrste žltých fazulí
  • lyžička čierného sezamu
  • morské riasy Wakame
  • šťava z limetky
  • špetka soli
  • lyžica sójovej omáčky
  • hrsť pažitky

Postup prípravy

Na panvici rozohrejte olej a vložte nakrájanú zeleninu – papriku, cibuľu, celer a chilli papričku. Pridajte fazule, očistené krevety, sezam a morské riasy. Všetko polejte šťavou z limetky a sójovou omáčkou. Dochuťťe soľou a pridajte pažitku. Všetko dôkladne premiešajte.

Podávajte na veľkom tanieri s nakrájanými limetkami. Na panvici rozohrejte olej a vložte nakrájanú zeleninu – papriku, cibuľu, celer a chilli papričku. Pridajte fazule, očištené krevety, sezam a morské riasy. Všetko polejte šťavou z limetky a sójovou omáčkou.

Dochuťťe soľou a pridajte pažitku. Všetko dôkladne premiešajte. Podávajte na veľkom tanieri s nakrájanými limetkami.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905