Recepty Canal+ Domo

Ľahký sendvič z teľacieho mäsa, kvalitného pečiva a s jarnou omáčkou

Lehký sendvič z telecího, kvalitního pečiva a s jarní omáčkou
Porad:Jakubiak sezóne - jaro, epizóda 4
Druh mäsa:Teľacie
Chod:Večera
Predjedlá a malé jedlá
Kuchyňa:Francúzska

Ingrediencie

  • 2 plátky teľacieho, nejlepšie horného
  • lyžice francúzskej hrubozrnnej horčice
  • niekoľko vetvičiek tymiánu
  • 2 lyžice olivového oleja
  • lyžica balsamica
  • strúžok cesnaku
  • soľ
  • čierne korenie
  • 4 krajce pečiva
  • 2 listy šalátu
  • 4 redkvičky nasekané na plátky
  • 1 kvašená uhorka
  • 4 lyžičky olivového oleja na pečivo
  • 2 vajíčka
  • lyžica majonézy
  • 2 lyžice jogurtu
  • pol strúžku cesnaku
  • lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Postup prípravy

Teľacie mäso jemne naklepte a niekoľko hodín marinujte v horčici, olivovom oleji, tymiáne, octe a nastrúhanom cesnaku. Dochuťte soľou a čiernym korením.

Do jogurtu pridajte cesnak, petržlenovú vňať, majonézu a dajte na bok. Na grilovaciu pánvicu, alebo na gril položte teľacie a po niekoľkých minutách pečivo poliate olivovým olejom. Na druhej pánvici připravte volské oko.

Keď je pečivo aj mäso hotové, zložte dohromady: Pečivo, omáčka, zelenina, vajíčko a druhý kus pečiva.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905