Postup prípravy
Do veľkej misky rozbite vajíčko, žĺtok a pridajte sójovú omáčku a perlivú vodu. Zamiešajte a pridávajte kukuričnú múku , kým nevznikne husté cesto, podobné cestu na palačinky. Do hotového cesta dajte všetkú zeleninu ( dlhšie lusky môžete pokrájať na 3 časti) a kvety. Pomocou lyžice skusíme, či neni cesto riedke ( malo by držať na zelenine a nestekať).
V hlbokej pánvici rozohrejte olej, do kterého pomocou lyžice dávajte zeleninu v ceste. Smažte do zlatava a usušte na papierovej utierke. Podávajte s dipami.
Dip I
Do mixéru dáme všetky suroviny a rouzmixujeme, kým nevznikne kompaktná pasta.
Dip II
Do misky nalejeme olej, pridáme sójovú omáčku, sezamový olej, limetkovú šťavu a kôru, nakrájanú cibuľku aj vňať, premiešame a necháme 30 minút odpočinúť.