Postup prípravy
Šošovicu uvarte do mäkka vo veľkom množstve vriacej vody asi 18 minút. Červenú repu ušúpte a na struhadle nakrájajte na tenké plátky. Kareláb ošúpte a nakrájajte na hranolky.
Tresku nakrájajte na asi 4 cm široké kúsky. Z obidvoch strán osolte, okoreňte a posypte rímskou rascou. Každý kúsok zabalte do parmskej šunky a restujte z každej strany asi 2 minúty.
Šošovicu sceďte, pridajte chren a zamiešajte.
Červenú repu dajte na rozpálené maslo spolu s nasekaným rozmarýnom a restujte asi 3 minúty. Potom pridajte ocot a med a nechajte tekutinu odpariť. Dochuťte soľou, čiernym korením a odstavte z ohňa.
Na tanier položte plátky červenej repy, nane šošovicu a ozdobte kalerábovými hranolkami. Nakoniec pozdĺžne položte tresku.