Postup prípravy
Na veľkej pánvici alebo vo veľkom a širokom liatinovom hrnci opečte na olivovom oleji mäso zo všetkých strán do zlatava. Až potom osolte a okoreňte. Nechajte odpočinúť.
Na tej istej pánvici restujte 3 minúty: bôčik, mrkve, šalotky, cesnak, paradajky, až kým neucítite príjemnú vôňu. Prilejte víno a varte, kým sa neodparí alkohol. Znížte oheň a vráťte do hrnca mäso, pridajte bylinky a pečte 7 hodín pri teplote 100°C. Čas od času zkontrolujte a prelejte vypečenou šťavou. Po upečení by sa malo mäso ľahko oddelovať od kosti a zelenina by mala byť mäkká. Šťavu sceďte a zredukujte v hrnci.
Servírujte s ohriatymi fazuľami preliate zredukovanou šťavou z mäsa.