Postup prípravy
Zmäklé maslo rozmixujte s 200g múky, v prostriedku urobke jamku, do nej nalejte vodu a rýchlo zapracujte do hladkého cesta. Urobte z neho bochník, zabalte do alobalu a dajte do chladničky minimálne na 30 minút.
Cibuľu nakrájajte na kolieska, orestujte na olivovom oleji, pridajte víno a varte, kým sa nezredukuje množstvo tekutiny. Pridajte med a cukor a zohrievajte tak dlho, kým všetko zkaramelizuje. Dajte do misky a nechajte vychladnúť.
Omáčka
Cibuľu nakrájajte najemno a zpeňte na rozohriatom olivovom oleji. Pridajte horúce mlieko, muškátový oriešok a ochuťte soľou a čiernym korením. Varte, kým neni omáčka hustá.
Do tortovej formy o priemere 25 – 27 cm nalejte cesto, prepichnite vidličkou a pridajte omáčku. Posypte karamelizovanou cibuľou a syrom caciocavallo. Vložte do rúry rozohriatej na 180 ºC na 40 minút. 10 minút pred koncom pečenia dajte navrch plátky mozzarelly.