Postup prípravy
Cibuľu nakrájajte na kolieska. Restujte ju na strednom ohni na olivovom oleji. Ochuťte soľou a kajenským korením. Pridajte cukor a ocot. Restujte ďaľej, kým sa ocot nevyparí. Dajte na bok.
Paradajku nakrájajte na kolieska. Maslové bulky rozkrojte na dve polovičky.
Kačacie prsia umyte, usušte a kožu narežte do tvaru mriežky. Osolte. Dajte na studenú pánvicu tukom dolu a smažte na strednom ohni 6 - 7 minút. Otočte a smažte ďaľších 6 -7 minút. Preložte ich na tanier, prikryte alobalom a nechajte niekoľko minút odpočinúť.
Na tej istej pánvici orestujte vnútorné strany bulky do zlatava. Prsia nakrájajte šikmo na tenké plátky.
Na spodnú bulku dajte lyžicu karamelizovanej cibule, listy rímskeho šalátu, koliesko paradajky, niekoľko plátkov kačacích pŕs, plátky obidvoch syrov a priklopte druhou polovičkou bulky. Podávajte hneď.