Recepty Canal+ Domo

Grilovaná parmica s rozmarýnom, dusenou paprikou a zemiakmi

Grilovaná parmice s rozmarýnem, dušenou paprikou a bramborami
Porad:Ďaleko od mesta 2, epizóda 14
Druh mäsa:Ryby a morské plody
Chod:Obed
Večera
Kuchyňa:Stredoeurópska

Ingrediencie

  • 4 malé parmice, očistené a vykuchané
  • 4 vetvičky rozmarýnu
  • ½ červenej papriky, nakrájanej na kocky
  • ½ žltej papriky, nakrájanej na kocky
  • ½ zelenej papriky, nakrájanej na kocky
  • 2 surové a ošúpané zemiaky, nakrájané na kocky
  • ½ cibule, nakrájenej na kocky
  • 1 paradajka, nakrájaná na kostičky
  • ½ pohára suchého bieleho vína
  • soľ
  • biele korenie
  • olivový olej

Postup prípravy

Zemiaky osmažte na olivovom oleji dozlatava, osolte a dajte na bok. Na tej istej pánvici orestujte do mäkka cibuľu a papriky, pridajte paradajku, osoľte a podlejte bielym vínom. Niekoľko minút poduste.

Každú rybu narežte, osolte a pokoreňte. Napichnite ich na vetvičky rozmarínu ako na špíz. Opekajte niekoľko minút z obidvoch strán na grilovacej pánvici.

Podávajte s dusenou paprikou a zemiakmi.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všetky práva vyhradené
Skylink® je obchodná značka vlastnená Canal+ Luxembourg S. à r.l.
so sídlom Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905