Postup prípravy
V hrnci rozpustite maslo s vodou a soľou, potom prisypte presiatu múku a utrite. Takto pripravenú hmotu vložte do misy od robota, pridajte jedno vajíčko a premiešajte. Preložte cesto do cukrárského sáčku a vytlačte na plech vyložený papierom na pečenie. Pečte pri teplote 190 - 200°C asi 25–30 minút.
Ovocie zohrejte s cukrom, potom rozmixujte a prepasírujte cez sito. Zalejte želatinu vodou, pridajte k ovociu, zohrejte a nechajte vychladnúť.
Vyšľahajte dobre vychladnutú smotanu, prilejte ovocnú hmotu, vložte do cukrárskeho sáčku a nechajte vychladnúť. Práškový cukor spojte metličkou s tromi lyžicami ružovej vody.
Po niekoľkých minutách upečenú tortu nakrájajte, pridajte ovocný krém a ozdobte polevou.