Postup prípravy
Rúru predohrejeme na 140 °C. Mäso očistíme, osolíme a okoreníme. Med premiešame s lyžičkou nasekaného rozmarýnu a kôrou z pomaranča. Pomarančovej šťavy pridáme také množstvo, aby sme glazurou potreli celú plochu mäsa. Plátky potreme a vložíme do sáčku na pečenie. Položíme na plech a dáme do rúry.
Na tej istý plech dáme zeleninu na prípravu omáčky. Zhruba po 50 minútach zvýšíme teplotu na 200°C a sáčok rozrežeme. Mäso pečieme ďalších cca 15 minút, kým začne zlatnúť. Behom pečenia mäso podlievame výpekom.
Omáčka
Pečené mrkve, paradajky a cibule umixujeme s trochou olivového oleja tak, aby vytvorili vláčnu zeleninovú omáčku. Osolíme a okoreníme. Plátky mäsa naporcujeme a podávame so zeleninovou omáčkou.