Postup prípravy
Zemiaky upečte v rúre dozlatava. Keď vychladnú, nakrájajte ich na malé kúsky, dajte do misky a pridajte ostatné suroviny. Všetky ingrediencie dochuťte čiernym korením a dôkladne premiešajte. Nesolte.
Príprava rezňov
Z teľacieho chrbáta odkrojte rezeň, ktorý naklepte na veľmi tenký plátok. Potravinárska fólia uľahčí rozklepávanie. Rezeň jemne potrite studenou vodou a len z jedej strany posoľte a posypte čiernym korením.
Obalte v trojobale – múka, vajíčko, strúhanka – smažte na rozpálenom oleji. Olejom nešetrite, použite veľké množstvo.
Na inej pánvici rozpustite lyžicu masla a usmažte volské ok. Keď vychladne, nakrájejte ho na malé kúsky, dajte do misky a pridajte ostatné suroviny.Na záver rezeň aj vajíčko prelejte horúcim maslom.
Rezeň podávajte s volským okom , šalátom a citrónom.