Postup prípravy
V hrnci zohrejte olej a pridajte mrkvu a petržlen nakrájané na šikmé plátky. Chvíľu smažte a pridajte nakrájaný pórek.
Všetko zalejte hovädzím vývarom, pridajte celú škoricu, badyán a chilli papričku nakrájanú na plátky. Pridajte huby aj s vodou, v ktorej boli namočené. Dochuťte soľou, čiernym korením, citrónovou šťavou, cukrom a sójovou omáčkou. Varte asi 25 minút, kým nebude zelenina al dente.
Hovädzie nakrájajte na veľmi tenké plátky. Mäso sa bude lepšie krájať, keď ho pred krájaním mierne zamrazíte.
Do teplých misiek (môžete ich ohriať v rúre ) dajte porciu rezancov, poctivú porciu polievky, plátky sviečkovej a celé to posypte sezamovými semienkami. Podávajte veľmi horúce.