Postup prípravy
Vložte maslo a rozdrtené keksíky do kuchyňského robotu. Rozmixujte nahrubo, vtlačte hmotu na dno koláčovej formy vyloženej papierom na pečenie. Vložte do chladničky. Ďalej vložte všetky ingrediencie na tvarohovú vrstvu do mixéru a krátko mixujte, len kým sa ingrediencie nespoja.
Koláčovú formu s rozdrtenými keksíkmi zabalte do alobalu, aby sa do koláča nedostala voda. Pridajte na keksíky tvarohovú hmotu a všetko vložte do druhej, širšej nádoby. Do tej nalejte horúcu vodu do ½ výšky formy s koláčom. Celé to vložte na 15 minút do rúry úredhriatej na 180°C. Potom znížte teplotu na 110°C a pečte ďaľších 80–90 minút, kým neni tvarohová vrstva pevná, ale pružná. Vypnite rúru a koláč v nej nechajte ešte 10 minút. Potom pootvorte dvierka a nechajte ho ďaľších 10- 15 minút vychladnúť.
Medzitým si připravte malinovú vrstvu. Maliny posypte cukrom a zahrejte. Keď sa začnú rozpadať, rozmixujte ich mixérom. V prípade potřeby môžete všetko prepasírovať cez syto.
Želatinu zalejte studenou vodou a odložte, kým nenabobtná. Pridajte ju k teplým malinám a krátko zahrejte, kým sa želatína úplne nerozpustí. Teplú malinovú hmotu nalejte na koláč a nechajte úplne vychladnúť. Vložte tvarohový koláč na noc do chladničky a podávajte vychladnutý.