Postup prípravy
Ceviche
Filety nakrájajte na 0,5cm kocky a vložte ich do misky. Nastrúhajte kôru z limetiek a vymačkajte šťavu. Pridajte nasekanú chilli papričku, šalotku a niekoľko lístkov koriandru. Osolte a premiešajte. Vložte do chladničky minimálne na 30 minút.
Šalát
Quinou uvarte podľa pokynov uvedených na obale. Po uvarení prepláchnite studenou vodou, sceďte a dajte do misky.
Pridajte umyté a vysušené listy špenátu, na kocky nakrájané mango a niekoľko ošúpaných plátkov grapefruitu. Vymačkajte šťavu zo zbytku grapefruitu do misky a pridajte 3 lyžice olivového oleja. Dochuťte soľou a čiernym korením.
Jemne premiešajte. Naložte šalát na tanier. Posypte rozdrobenou fetou a ozdobte lístkami koriandru. Podávajte s cevichem.