Postup prípravy
Do hrnca vložte mäso na vývar a cibuľu (krátko opečenú na ohni). Pridajte korenie a všetko zalejte vodou a varte asi 3 hodiny. Keď už bude vývar skoro hotový, pridajte soľ, čierne korenie, ryžové slíže a pripravené knedlíčky z kapra.
Príprava knedlíčkou
Šalotku, cesnak, koriader a filety z kapra vložte do mixéru. Všetko pokropte limetkovou šťavou a rozmixujte. Ak hmota nieje dostatočne hustá, pridajte kúsok žemle a znuve mixujte. Pomocou lyžičiek vytvarujte knedlíčky, ktoré ešte obalte v múke, aby sa behom varenia nerozpadli. Hneď nato ich vhoďte do vriacej vody, asi na 3 minuty.
Uvarené knedlíčky vložte do polievky a pridajte nasekaný cesnak, koriander a chilli papričky.