Postup prípravy
Krúpy a šošovicu varte zvlášť, kým nebudú mäkké. Potom sceďte a zmiešajte. Špargľu ošúpte, nakrájajte na menšie kúsky a krátko osmažte na kokosovom oleji. Pridajte aj s olejom ku krúpom a šošovici. Pridajte nasekanú petržlenovú vňať a najemno nakrájanú redkvičku. Dochuťte soľou, čiernym korením, pokvapkajte citrónovou šťavou a dajte na bok.
Halibuta usušte papierovou servítkou, odstraňte kosti a kožu. Zmiešajte horčicu so šťavou z jedného pomaranča, s medom a lyžicou olivového oleja. Ostatné citrusy nakrájajte na plátky a vložte do pekáča. Halibuta nakrájajte na menšie porcie, dochuťte soľou a čiernym korením a potrite horčičnou marinádou.
Položte na ovocie a vložte asi na 20 minút do rúry predhriatej na 180°C. Na porciu krúp so šošovicou položte porciu halibuta. Ozdobte klíčkami.