Postup prípravy
Na dne veľkého hrnca rozpálte olej, pridajte hlívu a smažte 2 - 3 minúty. Z obidvoch strán. Keď je hlíva skoro hotová, môžete pridať sójovú omáčku so špetkou cukru. Pečte dozlatava a potom osmaženú hlívu rýchlo preložte na papierovú servítku.
Na dne toho istého hrnca rozpálte lyžicu a pridajte cibuľu. Smažte 3 – 4 minúty dozlatava, kým nezmäkne, vzápätí pridajte šampióny. Zamiešajte, nalejte Zubrovku a zvýšte plameň. Keď sa Zubrovka vyparí, smažte šampióny ešte 2 – 3 minúty a pridajte ostatné ingrediencie. Jemne premiešajte a duste ďaľších 5 minút. Podávajte s ryžou, alebo s pečivom, čerstvou petržlenovou vňaťou a cibuľkou.