Film / seriál

Si vrah! Natočíme podcast?

Podľa skutočnej udalosti – americký komediálny seriál
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Action na Skylink Live TV Sledovať

Sympaťáčka Kaley Cuoco, Penny z legendárneho seriálu Teória veľkého tresku, hrá hlavnú úlohu v seriáli, ktorý dokázal geniálne spojiť humor s napätím.

Že by sa naozaj dal prepojiť humor s detektívkou tak, aby sa človek nemusel pri televízore ošívať, nedaj bože hanbiť? Pokusov bolo v minulosti mnoho, a niet divu, ak niekto nad týmto neľahkým spojením žánrov zlomil palicu…

Lenže kto si počká, ten sa dočká! Toto spojenie fungovať môže, ba čo viac, môže sa prepojiť v príjemne vzrušujúci seriál, pri ktorom nevydržíte čakať na ďalší diel a ktorého dej vás vcucne ako malinu. Kto neverí, môže si pustiť osemdielnu sériu Podľa skutočnej udalosti inšpirovanú naozaj bizarným skutočným príbehom.

Políciu nevoláme

Žiadne potoky krvi nečakajte, aj keď... Začiatok je ako z hororu, hneď v úvode miestnemu sériovému vrahovi prezývanému Rozparovač padne za obeť ďalšie pekné dievča, lenže hneď potom sa nad seriálom rozžiari večné kalifornské slnko a pod ním sa začne odvíjať príbeh neobvyklej trojice. Realiťáčky Avy, zapálenej fanúšičky krimi žánru, jej manžela Nathana, ktorý po ukončení profesionálnej kariéry trénuje tenis v miestnom klube, a Matta, ten k nim jedného dňa dorazí ako inštalatér na opravu pretekajúcej toalety. Čo na tom, že si Matt s Nathanom padnú do oka a vyrazia na šípky… nič by sa nestalo, keby svojím špiónskym nosom nezavetrila Ava. Keď si dá dokopy pár indícií, je to jasné: Oným Rozparovačom, z ktorého mestom obchádza strach, je práve Matt. A pretože na tom s Nathanom nie sú práve finančne najlepšie, rozhodnú sa namiesto telefonátu na políciu ponúknuť Mattovi, že spolu budú točiť podcast!

Som v tom!

Je jasné, že hladko toto spojenie dvoch amatérov so sériovým vrahom prebiehať nebude a často im všetkým zamotá hlavy. Tie však tvorcom seriálu na samom začiatku nakrúcania zamotala aj Kaley Cuoco. Scenár počítal s tým, že Ava bude mať staršieho potomka, lenže… „Išla som na jednu z prvých schôdzok s producentmi a niektorými hercami a povedala som im: „Hej, čo si myslíte o tom, keby bola Ava tehotná? Pozreli sa na mňa a povedali: Preboha, to myslíš vážne? A ja na to: Hej, prepáčte,“ smiala sa herečka dvakrát nominovaná na Zlatý glóbus v rozhovore pre Variety. Úlohu potom stvárnila aj s rastúcim bruškom, a po natáčaní, vlani v marci, sa jej narodila dcéra Matilda.

Podľa skutočnej udalosti

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto CANAL+ Action

Réžia Jennifer Arnold, Alexander Buono, Francesca Gregorini, Anu Valia

Obsadenie Kaley Cuoco, Chris Messina, Liana Liberato, Tom Bateman, Priscilla Quintana, Brandon Keener, Belmont Cameli, Lizze Broadway

Dĺžka 8 x 25–55 min.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC