Film / seriál

Alibi na mieru 2

Alibi na mieru 2 – francúzska komédia

Alibi na mieru sa vracia. Philippe Lacheau je späť v ešte bláznivejšej komédii a čaká ho Deň D. Bude sa ženiť.

Ak máte radi strelené francúzske komédie, tak tento film si nenechajte ujsť. Prvý diel z roku 2017 o chlapíkovi, ktorý má so svojimi kumpánmi agentúru na výrobu alibi pre záletníkov, oslovil vo Francúzsku viac ako 30 miliónov divákov. Dosť dobrý dôvod natočiť pokračovanie, najmä keď za scenárom, réžiou a hlavnou rolou stojí francúzska komediálna hviezda Philippe Lacheau. Jeho hrdina Greg dokázal pripraviť alibi pre kohokoľvek, či už to bol záletný manžel, alebo partia kamarátov, ktorá si chcela užívať dovolenku bez manželiek. Lenže sa zamiloval a svojej láske sľúbil, že s tým všetkým je koniec, a práve sa chystá svoju milú požiadať o ruku.

Má to však háčik. Musí ju prvýkrát predstaviť svojim rodičom. Ako to ale urobiť, keď otec je kriminálnik a matka hviezdou erotických filmov? Na prvý pohľad neriešiteľné, ale nie pre Grega a jeho kamarátov s bohatými skúsenosťami zo svojej pôvodnej profesie. Výsledkom sú hneď dve svadby. Jedna s falošnými rodičmi pre novomanželku a jedna s falošnou nevestou pre jeho rodičov. Keď to vyjde, bude to jeho životný „majsterštuk“.

Alibi na mieru 2

Film / seriál
Hodnotenie FDB 73,3 %
Foto CANAL+

Réžia Philippe Lacheau

Obsadenie Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali, Julien Arruti, Nathalie Baye, Didier Bourdon, Arielle Dombasle

Dĺžka 88 min.

Rok 2023

Satelitná televízia: Skylink Live TV

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC