Súťaž

Nová game show Zradcovia

Zradcovia – nová televízna game show
Skylink Live TV

Sledujte na Prima HD SK na Skylink Live TV Sledovať

Zradcovia sú v súčasnosti najúspešnejším novým formátom, ktorý je postupne uvádzaný na väčšine európskych trhov. Základným princípom relácie je hra našej mladosti Mestečko Palermo zaspáva, ktorá sa dočkala veľkej obľuby a je dominantnou zábavou prázdnin.

Princíp hry je jednoduchý – skupiny súťažiacich plnia denné úlohy, ale zásadné je, že každú noc skupina zradcov jedného z účastníkov z hry vylúči. Ostatní účastníci majú možnosť hlasovaním domnelého zradcu odhaliť a toho z hry vylúčiť.

Celý čas divák sleduje klasickú a vlastne aj obľúbenú zápletku – kto vyhrá? Dobro, alebo zlo? Verní, alebo zradcovia? Divák sleduje strhujúcu detektívku, v ktorej on na rozdiel od aktérov vie, kto je zradca. Vďaka vybraným súťažiacim ide o skvostnú psychologickú hru. Obrovskou pridanou hodnotou je lokalita, kde sa Zradcovia natáčali, teda nádherný hrad Křivoklát. Zradcov potom moderuje skvelý herec Vojtěch Kotek, ktorého diváci uvidia v úplne inej úlohe, a veľmi ich tým prekvapí.

Tá show je skrátka úžasná! Páči sa mi celý ten set-up, takže sa teším a som zvedavý, čo sa vlastne stane. Je to hra, ktorú tam tí ľudia musia hrať. Musia ju hrať dobre a musia byť inteligentní na to, aby ju hrali dobre. Mňa strašne baví pozerať sa na bystrých ľudí, ako niečo hrajú…
moderátor Vojtěch Kotek

Zradcovia

Súťaž
Hodnotenie redakce
Foto PRIMA TV
Prima HD SK nedeľa 22. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium, Smart a TV+

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC