Šport

Premier League klope na dvere

Premier League – futbal na CANAL+ Sport
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Tretia sezóna najpopulárnejšej ligy sveta s CANAL+ Sport je za rohom.

Je to tu! Dátum, ktorý nielen fanúšikovia anglického futbalu dlho vyzerali sa neúprosne blíži. Piatok 16. augusta –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ štart novej sezóny Premier League. Aj tento rok budete mať možnosť sledovať všetkých 380 zápasov najvyššej anglickej súťaže na CANAL+ Sport. A sľubujeme, že s nami vám ani jeden zaujímavý futbalový moment neutečie.

Už v pondelok 12. augusta sa môžete tešiť na úvodný Premier Club. Mimoriadne predĺžený diel zábavnej talk show sa prirodzene zameria na tipy a predikcie pred výkopom ďalšej sezóny. Zosadí niekto konečne z trónu suveréna posledných ročníkov Manchester City? Veľa o tom napovie aj dianie na prestupovom trhu, na ktoré si v našej šatni tiež posvietime.

V piatok potom všetko odštartuje súboj Manchestru United proti Fulhamu sprevádzaný štúdiom Match Time. Práve „Red devils” by si asi najviac zo všetkých priali ukončiť dominanciu svojho mestského rivala. Ich fanúšikom by však možno stačilo zmierniť vlastné ligové trápenie a plnohodnotne sa v tejto sezóne zapojiť do boja o titul. Pomôcť by historicky najúspešnejšiemu klubu Premier League mala dlho očakávaná prestavba kádra v dikcii nových majiteľov. Ako ale na Old Trafford dobre vedia, nie je posila ako posila.

Okrem navrátilcov Leicesteru City a Southamptonu sa po viac ako 20 rokoch v Premier League ukáže Ipswich Town. Nováčik súťaže odohrá svoje úvodné zápolenie v sobotu po obede, kedy zmeria sily so slávnym Liverpoolom. Aj klub z mesta Beatles vstupuje do novej éry. Ikonického manažéra Jürgena Kloppa nahradil po ôsmich rokoch pri kormidle Arne Slot, bývalý tréner Dávida Hancka vo Feyenoorde Rotterdam. Získa si Holanďan srdcia fanúšikov The Reds už v prvom zápase?

Okrem obľúbeného Konferenčného prenosu prinesie úvodný víkend s Premier League aj poriadny šláger. V nedeľu podvečer sa totiž stretne ambiciózna Chelsea s úradujúcim majstrom Manchestrom City. Minuloročný súboj týchto celkov na Stamford Bridge bol jedným z vôbec najatraktívnejších zápasov sezóny. A my budeme dúfať, že oba tímy osemgólovú drámu v nedeľu prinajmenšom napodobnia…

Ďalší ročník tej najlepšej futbalovej ligy sveta je pred nami. Že nie najlepšej? Tak sa nechajte presvedčiť!

Premier League

Šport
Foto CANAL+
CANAL+ Sport pondelok 12. 8. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC