Šport

Nová sezóna, nové vymoženosti

Extra Time – športový program
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Premier League prináša novinky a CANAL+ Sport nezostáva pozadu.

Skvelý futbal, množstvo gólov a dramatický boj do posledného kola. Taká bola minulá sezóna Premier League a my dúfame, že rovnako dobrý futbalový zážitok prinesie aj tá súčasná. Jeden prehrešok by sa však na predchádzajúcom ročníku najlepšej ligy sveta predsa len našiel: častý výskyt nekonzistentných rozhodnutí rozhodcov a zdĺhavé preskúmavanie herných situácií.

Podobným záležitostiam by sa Premier League rada vyvarovala. Vedenie súťaže preto oznámilo, že v priebehu sezóny uvedie do prevádzky poloautomatickú ofsajdovú technológiu. Systém, na ktorý si futbaloví diváci zvykli napríklad počas letného európskeho šampionátu, by mal urýchliť aj sprehľadniť vyhodnotenie postavenia mimo hry. Prehľadnejšie by malo byť dianie na ihrisku aj pre fanúšikov na samotných štadiónoch. Tí totiž od začiatku novej sezóny majú možnosť vidieť opakovačky nielen ofsajdových situácií na veľkých obrazovkách, a to ideálne bezprostredne po ich vyhodnotení. Pre skutočných fajnšmekrov potom vedenie najvyššej anglickej súťaže uviedlo do prevádzky účet na sociálnej sieti X s názvom Premier League Match Centre. Ten takmer naživo prináša vysvetlenie konkrétnych verdiktov rozhodcov a objasňuje aj prípadné zapojenie VARu.

No a novinky si v tejto sezóne pripravil aj tím CANAL+ Sport. Aj my chceme, aby boli naši diváci čo najviac v obraze, a preto vznikol program Extra Time. V našom „predĺžení“ vám pripomíname to najdôležitejšie z práve odohraného kola anglickej Premier League vrátane všetkých gólov a samozrejme aj zaujímavých rozhovorov s hráčmi i manažérmi. Na Extra Time sa môžete tešiť o ôsmej večer aj v nedeľu 22. septembra, kedy voľne nadviaže na zápasové štúdio k šlágru medzi Arsenalom a Manchestrom City. Nenechajte si súboj dvoch najväčších konkurentov o titul ani následný súhrn toho najlepšieho z piateho kola Premier League ujsť na CANAL+ Sport!

Premier League – program Extra Time

Šport
Foto CANAL+
CANAL+ Sport nedeľa 22. 9. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC