Šport

Extra Time doplnil Premier Cast. Rozprávania o Premier League nie je nikdy dosť

Premier League – Premier Cast – podcast
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Anglická najvyššia súťaž ponúka naozaj veľa tém na rozobratie. A my v CANAL+ Sport vieme, že by bola škoda, keby sme to nevyužili. Preto si môžete vypočuť zaujímavé poznatky a názory našich expertov nielen v reláciách Match Time, Premier Club alebo Extra Time, ale aj vo voľne dostupnom podcaste Premier Cast!

Už v auguste sme Vám na CANAL+ Sport predstavili novú reláciu s názvom Extra Time. Tá každú hraciu nedeľu večer ponúka zostrihy zo všetkých zápasov kola, opakovačky tých najzaujímavejších aj najzábavnejších momentov alebo rozhovory s hráčmi a manažérmi. Všetko samozrejme doplnené postrehmi našich hostí v štúdiu.

Ak je Vám ale aj to málo a dianie z Premier League chcete hltať aj v priebehu týždňa – je tu Premier Cast. Nový podcast a videocast televízie CANAL+ Sport zameraný čisto na anglickú najvyššiu súťaž. Experti na Premier League, ktorých poznáte z televíznych obrazoviek, sa tentoraz posadia za mikrofón a podelia sa o svoje názory aj emócie v trochu uvoľnenejšom formáte.

Premier Cast pod taktovkou Martina Minhu vychádza každý pondelok a piatok na YouTube a v podcastových aplikáciách ako je Spotify alebo Apple Podcasts. Pondelkový diel sa prirodzene zameria na rozbor tých najsilnejších tém z víkendového kola. V piatok vás zase pozveme na tie najzaujímavejšie nadchádzajúce duely, chýbať nebudú ani predikcie a aktuálne informácie, ktoré si žiadny vášnivý fanúšik Premier League nemôže nechať ujsť.

Ak chcete byť neustále v obraze, sledujte aj účty CANAL+ Sport CZ/SK na sociálnych sieťach Facebook, Instagram alebo X. S Premier League sa skrátka nudiť nebudete!

Premier League

Šport
Foto CANAL+
CANAL+ Sport pondelok 7. 10. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC