Šport

Druhý ročník Premier League s CANAL+ Sport priniesol veľa noviniek

Premier League – druhý ročník na CANAL+ Sport
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Rekordné množstvo gólov, krásne futbalové momenty a napínavý súboj o titul až do posledného kola. Uplynulá sezóna Premier League mala naozaj všetko a v redakcii CANAL+ Sport si nesmierne vážime to, že sme mohli byť pri tom. Zároveň sme našim divákom opäť priniesli niekoľko noviniek.

V tejto sezóne sme chceli najpopulárnejšiu ligu sveta dostať ešte bližšie českým a slovenským fanúšikom. Aj preto sme usporiadali akcie Premier League v kine. Premietania ostro sledovaných duelov sprevádzané debatou našich expertov sa tešili veľkej popularite, rovnako ako Fantasy Show Live a záverečná Premier League talkshow v Prahe.

Na vlne emócií verných priaznivcov sa niesla aj novinka s názvom fanúšikovský komentár, ktorý obstaralo známe duo z podcastu VAR Julo a Muťo. A premiéra to bola naozaj podarená – vývoj londýnskeho derby medzi Chelsea a West Hamom nahral predovšetkým Julovi, ktorého „Blues“ roztrhali súpera 5:0. Muťovi tak v závere zápasu nebolo príliš do spevu, komentovanie ale oddaný „Kladivár“ zvládol na jednotku. Nové veci skúšame aj v rámci klasického zápasového komentára. Pozorní diváci si iste všimli, že v priebehu tejto sezóny vybrané stretnutia sprevádzala hneď dvojica komentátorov. Úlohu spolukomentátorky si vyskúšala napríklad aj kmeňová hráčka londýnskej Chelsea Kateřina Svitková. A potom samozrejme už obľúbená klasika – zápasové štúdiá Match Time a konferenčné prenosy. Na tie sa diváci CANAL+ Sport mohli tešiť takmer každý víkend, kedy sa hrala Premier League. A že ich bolo! Celkovo sme v rozmedzí deviatich mesiacov sprevádzali štúdiom 74 zápasov. Analyzovať atraktívne stretnutia najvyššej anglickej súťaže k nám prišli opäť slávne mená českého futbalu ako Tomáš Rosický, Jindřich Trpišovský alebo pravidelný expert CANAL+ Sport Karel Poborský. Nesmieme zabudnúť ani na Premier Club, pondelňajšiu talk show, v ktorej naši hostia zábavným spôsobom komentujú dianie nielen uplynulého kola. Jedným z najobľúbenejších dielov tejto sezóny bol bezpochyby ten s Milanom Barošom a Vladimírom Šmicerom, v ktorom legendárni českí futbalisti zaspomínali na svoje roky v Liverpoole. Zľaviť nehodláme ani na živých vstupoch našich reportérov priamo zo štadiónov a samozrejme ani na pozápasových rozhovoroch s hráčmi aj manažérmi. Tento rok sme ulovili hneď niekoľko veľkých rýb. Napríklad keď Karel Tvaroh a Martin Minha vyspovedali najlepšieho manažéra súčasnosti Pepa Guardiolu.

Premier League

Šport
Foto CANAL+

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC