Moderný Snack Bar
Foto TV Paprika
V novej relácii vám úspešný austrálsky šéfkuchár ukáže, ako na malé občerstvenie, vďaka ktorému vás budú návštevy milovať.
Aj Austrália má svoju kuchársku celebritu, Adriana Richardsona, ktorý varí ako vo vlastnej reštaurácii La Luna, tak aj na televíznych obrazovkách. V relácii Moderný Snack Bar otvára nový podnik, aby ukázal kulinárske umenie na poli drobných pochutín, predjedál a nápojov. K jednoduchým jedlám pristupuje novátorským, neobvyklým spôsobom a zároveň tak, aby si ich každý divák mohol bez problémov pripraviť doma. Čo tak olivy plnené parmezánom a pršutom pečeným na oleji? Alebo snáď minisendvič s krevetami a cesnakom? Podobným menu očaríte priateľov aj rodinu a pritom nestrávite prípravou celú večnosť. „Richo“, ako sa Adrianovi hovorí, vám navyše k občerstveniu odporučí ten najvhodnejší miešaný nápoj. Tak dobrú chuť!