Hudba a lifestyle

Dajte si ... Panenka v tuniakovej omáčke

Dajte si ... Panenka v tuniakovej omáčke – varenie

Sledujte kuchárske show každý deň na CANAL+ Domo. Recepty nájdete na www.canalplusdomo.com

Ingrediencie
2 bravčové panenky (asi 600 g)
40 g kapár
50 g parmezánu
50 g rukoly

Tuniaková omáčka
1 plechovka tuniaka v oleji
200 g majonézy
20 ml bieleho vinného octu
30 g strúhaného parmezánu
Soľ 
Korenie 

Príprava
Panenku osolíme, okoreníme a  osmažíme zo všetkých strán. Potom ju vložíme do rúry vyhriatej na 160 °C a necháme zhruba 8 minút piecť.

Medzitým si pripravíme tuniakovú omáčku. Všetky prísady na omáčku dáme do misky a miešame, kým nezískame hladkú hustú zmes.

Hotové mäso vyberieme z rúry a necháme vychladnúť. Nakrájame na tenké plátky, dáme na tanier a potrieme tuniakovou omáčkou, posypeme kaparami, rukolou a strúhaným parmezánom.

Ďalšie recepty nájdete tu

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
pondelok 21. 3.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC