Dajte si… Pak choi s hovädzím mäsom
Foto CANAL+ Domo

Sledujte kuchárske show každý deň na CANAL+ Domo.
Ingredience na pak choi s hovädzím mäsom
1 čínska kapusta pak choi
100 g hovädzej sviečkovej
50 g ryžových slížov
kúsok zázvoru
0,5 lyžičky chilli pasty
citrónová šťava
soľ a čierne korenie
olej na smaženie
Kapustu pozdĺžne rozkrojte. Mäso nakrájajte na tenké plátky, osolte, okoreňte, posypte nakrájaným zázvorom a potrite chilli pastou. Slíže uvarte podľa návodu na obale.
Na pánvici rozohrejte 3 lyžice oleja. Kapustu osmažte z obidvoch strán, aby bola chrumkavá, potom ju dajte na bok. Na tej istej pánvici potom asi 2 minuty restujte havädzie mäso. Keď je hotové, dajte ho na bok. Do pánvice nakoniec prihoďte odkvapkané slíže, rýchlo ich orestujte, pridajte hotové mäso a dôkladne premiešajte.
Chrumkavú kapustu položte na tanier, na ňu položte mäso so slížami a podávajte.