Film / seriál

Projekt Lazarus 2

Projekt Lazarus 2 – britský sci-fi thriller

Návrat Projektu Lazarus vo veľkom štýle opäť s hviezdnym Paapaom Essieduom! Diváci CANAL+ ho nájdu vo videotéke od 30. júna.

Pred takmer dvoma rokmi vstúpila na televízne obrazovky britská sci-fi séria Projekt Lazarus s charizmatickým Paapaom Essieduom v hlavnej úlohe a ihneď si získala srdcia filmových fanúšikov tohto žánru. Po veľkom úspechu pridali v minulom roku tvorcovia sériu druhú a ponúkli divákom ďalších osem dielov. Projekt Lazarus 2 sa stal nemenej úspešným ako jeho prvá séria.

A kým v prvých ôsmich dieloch sa George (Paapa Essiedu) – ktorý má schopnosť uvedomiť si, že je možné uviaznuť v časovej slučke a cestovať časom – snažil zabrániť apokalyptickým nástrahám, ktoré ohrozujú svet, v druhej sérii ide o hrozbu oveľa väčšiu. Posledný diel prvej série končí v okamihu, keď sa svet ocitá v trojtýždňovej časovej slučke, ktorá pomaly vedie ku globálnej deštrukcii. A tu sa začína séria druhá. Georgea opäť požiadajú, aby sa so svojím tímom pokúsil túto hrozbu odvrátiť a slučku prelomiť. Ale nie všetko sa zdá byť úplne v poriadku už v samotnom centre Lazarusu a George si bude musieť vybrať, či veriť Lazarusu, alebo svojej intuícii a tomu, čo považuje za správne. Pomôže mu v tom stroj času?

Projekt Lazarus 2

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto CANAL+

Réžia Joe Barton

Obsadenie Paapa Essiedu, Caroline Quentin, Anjli Mohindra, Salóme Gunnarsdóttir, Rudi Dharmalingam

Dĺžka 8 x 40–48 min.

Satelitná televízia: Skylink Live TV

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC