Dokument

Zrod života na planéte Zem

Zrod života na planéte Zem – dokumentárny seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Apokalyptická minulosť našej planéty.

Objavte fascinujúci príbeh našej planéty, ktorej dávna história je plná násilia a pohrôm, ktoré formovali Zem do dnešnej podoby. Od jej začiatku pred zhruba 4,5 miliardami rokov z gigantického oblaku kozmického prachu a horúcich plynov až po dramatickú zrážku s protoplanétou veľkosti Marsu, ktorá viedla k vzniku Mesiaca a umožnila stabilnú klímu na Zemi, ktorá bola nevyhnutná pre vývoj života.

Tento dokumentárny seriál vám predstaví minulosť planéty Zem a rekonštruuje deje, ktoré menili jej prostredie a pre väčšinu vtedajších živočíšnych druhov boli často fatálne – išlo o dopady ničivých asteroidov, obdobie, kedy bola Zem pokrytá lávou, či kruté a milióny rokov trvajúce doby ľadové. Pripojte sa k nám na ceste časom a preskúmajte, aké neuveriteľné sily a kozmické vplyvy stáli pri zrode planéty, ktorú nazývame naším domovom.

Zrod života na planéte Zem

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD utorok 10. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC