Dokument

Piráti: Legendy morí

Piráti: Legendy morí – historický dokument
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic HD na Skylink Live TV Sledovať

Legendárni piráti a ich životy.

Vydajte sa na neuveriteľnú dobrodružnú cestu do histórie a objavte skutočné príbehy najobávanejších námorných pirátov. Od chudobného námorníka Johna Warda, ktorý sa stal obávaným korzárom v Stredozemnom mori a ktorého život inšpiroval filmárov pri písaní slávnej postavy Jacka Sparrowa z filmovej série Piráti Karibiku, cez kontroverzného anglického objaviteľa Francisa Drakea, ktorý bol pre niektorých postrachom, kým pre iných hrdinom a ako prvý oboplával zemeguľu. Až po Grace O'Malleyovú, írsku kráľovnú pirátov, ktorá búrala rodové stereotypy, či excelentného stratéga a milovníka rumu Henryho Morgana plieniaceho španielske kolónie v Karibskom mori.

Fascinujúci dokumentárny seriál vysielaný na National Geographic vám priblíži skutočné životy tých, ktorí sa pod čiernou pirátskou vlajkou stali neslávne slávnymi legendami oceánov.

Piráti: Legendy morí

Dokument
Foto National Geographic
National Geographic HD nedeľa 11. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC