Dokument

Mimoriadne zvieracie zmysly

Mimoriadne zvieracie zmysly – prírodopisná miniséria
Skylink Live TV

Sledujte na Love Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Pozývame Vás na dobrodružnú výpravu po svete!

Premýšľali ste niekedy nad tým, ako zvieratá vnímajú okolitý svet? Väčšinu z nás asi napadne, že sa ich interpretácia nemôže príliš líšiť od tej našej. Opak je však pravdou. Vo voľnej prírode hrajú vycibrené zmysly zásadnú úlohu, a to nech už ide o prežitie, vzájomné dorozumievanie, získanie potravy, orientáciu v priestore, alebo obranu pred predátormi.

V novom dokumentárnom seriáli sa dozviete, o koľko pestrejšie zvieracie zmysly naozaj sú. Každá epizóda sa zameria na jeden z nich – perfektný zrak, neobvyklú silu a dokonalý sluch. Vedeli ste, že napríklad surikaty majú panoramatické videnie, vďaka ktorému vidia súčasne oblohu aj zem? A viete, ako komunikujú slony? Nenechajte si ujsť fascinujúcu sériu, ktorá poodhalí neuveriteľné vlastnosti a schopnosti odlišných zvierat, ktoré si my ľudia s našimi obmedzenými zmyslovými orgánmi nevieme ani predstaviť.

Mimoriadne zvieracie zmysly

Dokument
Foto Envato Elements
Love Nature HD nedeľa 30. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC