Dokument

Ben Fogle – Kongo

Ben Fogle – Kongo – cestovateľský seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Preskúmajte „pulzujúce srdce Afriky.“

Známy britský dobrodruh a prieskumník Ben Fogle sa vydáva na neuveriteľnú výpravu do strednej Afriky, aby sa pokúsil odhaliť tajomstvo jedného z najdivokejších a najmenej preskúmaných miest na svete – Konga.

Napriek svojej násilnej koloniálnej minulosti v sebe Kongo skrýva úchvatnú živú kultúru, doposiaľ neprebádané územie a fascinujúce živočíchy. V novej dokumentárnej sérii vás Ben prevedie hlbinami odľahlých dažďových pralesov, kde len skúsený prieskumník nájde skryté chodníky, ktoré sú plné exotickej fauny a flóry, ktorých prežitie úzko súvisí s ochranou prírody. Spoznáte aj brehy veľkolepej rieky Kongo, tu na vás čakajú úchvatné prírodné scenérie a pútavé príbehy miestnych obyvateľov. Tento seriál nie je len o poznávaní jedinečne krásneho prostredia, ale aj o zodpovednosti a úcte k prírode a jej neoceniteľnom význame pre celý svet.

Ben Fogle – Kongo

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD sobota 13. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC